Franz Heuer – Mnenje uporabnika

Franz Heuer – Mnenje uporabnika

Stroj: 120G power
Država: Avstrija
Podjetje: Holzschlägerung Franz Heuer

Podjetje g. Franza Heurerja se s sečnjo in spravilom lesa ukvarja od leta 2006 dalje. Specializirano je za spravilo težje sečnje, predvsem listavcev.

franz-heuer-2

Na začetku poslovanja se je g. Heuer odločil za gozdarski vitel Uniforest, model Premium 55Hpro. Ker je bil z delovanjem in zanesljivostjo zadovoljen, od takrat dalje uporablja le gozdarske vitle blagovne znamke Uniforest. Obseg delovne mehanizacije je dopolnil s težjim modelom vitla Premium 85Hpro, kasneje pa se je zaradi zahtevnega spravila lesa odločil za profesionalen vitel 85G. V letu 2019 je ta vitel zamenjal za najmočnejši profesionalni vitel Uniforest – 120G power.

franz-heuer

Nakup strojev Uniforest utemeljuje zaradi najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo , ter zaradi hitrega in učinkovitega servisa. Pomembno pri izbiri stroja zanj je, da mi ima vitel proporcionalno zavoro, s katero si lahko pomaga pri spravilu lesa pri najzahtevnejših sečnjah. To mu naš model vitla Uniforest 120G power tudi omogoča.

Njegovo mnenje si oglejte v videu:

G. Franz Heuer najlepša hvala za vaše dolgoletno zaupanje!

 
 
 

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Tržni piškotki

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve