Novi TITAN že na voljo za naročila

Nova generacija visoko zmogljivih rezalno cepilnih strojev za profesionalne uporabnike.

Novi TITAN že na voljo za naročila

TITAN 53/40 PREMIUM predstavlja novo generacijo visoko zmogljivih rezalno cepilnih strojev za profesionalne uporabnike. Priprava drv je z večjim premerom žaginega lista, 400 kN cepilne sile in novim enotnim večnivojskim nastavljivim nožem še učinkovitejša in enostavnejša. Ergonomsko upravljanje, kompaktna konstrukcija in domišljeni detajli uporabniku omogočajo visoko produktivnost, enostavno in varno delo. 

Glavne prednosti rezalno cepilnega stroja TITAN 53/40 PREMIUM

Uporabniki so nov rezalno cepilni stroj pohvalili zaradi številnih prednosti. Sledijo najpomembnejše med njimi:

  • Žagin list, gnan s hidromotorjem, omogoča žaganje hlodovine premera do 53 cm.
  • Cepilna sila: 400 kN (40 t), ki omogoča cepljenje tudi tršega lesa.
  • Funkcija BOOMSPEED z dvema cilindroma za krajši cepilni cikel.
  • Enoten hidravlično nastavljiv nož z več možnimi načini cepljenja: 2/4/8/18.
  • Možnost podvozja (kolesa, priklop z zavoro in cestna razsvetljava) za enostavnejši transport.
  • Nizek podest za boljšo dostopnost do komandne plošče.
  • Hidravlično nastavljiva podajalna miza z agresivnimi valjčki.
  • Veliko večji po delovni kapaciteti, a še vedno dovolj kompakten za enostaven transport.

Robustna konstrukcija, daljša življenjska doba in minimalno vzdrževanje rezalno cepilnega stroja TITAN 53/40 PREMIUM izhajajo iz koncepta mehanskega upravljanja. Namenjen je profesionalnim in polprofesionalnim uporabnikom, saj omogoča visoko produktivnost in varnost pri delu.

Kljub veliki kapaciteti ga še vedno odlikuje kompaktna izvedba, ki omogoča enostaven transport s traktorjem. Trenutno je glede na velikost in dostopnost novi TITAN najbolj zmogljiv med rezalno cepilnimi stroji na trgu.


Novi TITAN 53/40 PREMIUM že lahko naročite pri lokalnem zastopniku

Temeljito premišljen razvoj in intenzivno testiranje stroja sta pripeljala do trenutka, ko je TITAN 53/40 PREMIUM že na voljo za vaša naročila. Tesno sodelovanje našega razvojnega oddelka s profesionalnimi uporabniki je pomemben doprinos h končni različici, ki vam jo bomo kmalu predstavili tudi na sejmih in dogodkih.

Je novi TITAN 53/40 PREMIUM prepričal tudi vas? Za naročilo se obrnite na svojega lokalnega trgovca ali nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca spodaj.Naziv operacije: Rezalno cepilni avtomat TITAN 52/35

Opis operacije: operacija v okviru Javnega razpisa spodbujanje trajnostne poslovne strateške transformacije in razvoj novih poslovnih modelov v slovenskih podjetjih za lažje vključevanje v globalne verige vrednosti – sklop A in sklop B. Javni razpis za izbor operacij se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«; prednostne osi: »Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«; prednostne naložbe: »Razvoj in izvajanje novih poslovnih modelov za MSP, zlasti v zvezi z internacionalizacijo«; specifičnega cilja: »Povečanje mednarodne konkurenčnosti MSP«.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem razpisu za spodbujanje trajnostne poslovne strateške transformacije in razvoj novih poslovnih modelov v slovenskih podjetjih za lažje vključevanje v globalne verige vrednosti – sklop A in sklop B«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


Uniforest d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Nazaj na seznam
 

Naša prodajna mesta