Uniforest vitel v paketu z daljinskim upravljalnikom Terra FA5-D1P UNI

Uniforest vitel v paketu z daljinskim upravljalnikom Terra FA5-D1P UNI
  • Terra FA5-D1 UNI
  • Omogoča SMART 3in1
  • Še večja učinkovitost pri spravilu lesa
  • Potrdilo o KWF testiranju
  • Za PROFI, PREMIUM in STANDARD linije vitlov Uniforest

Zavezani k stalnim izboljšavam za bolj ergonomsko, varnejše in učinkovitejše delo smo se odločili z daljinskimi upravljalniki Terra FA5-D1P UNI opremiti naslednje modele vitlov:

terra-paket-uniforest

Tehnične lastnosti Terra FA5-D1P UNI

Daljinci podjetja Terra, ki so primerni za spravilo lesa z gozdarskimi vitli, torej tudi FA5-D1P UNI (izpeljanka osnovnega modela FA5-D1P), so bili testirani s strani inštituta KWF in so pridobili spričevalo KWF.

Bistvena prednost daljinskega upravljalnika FA5-D1P UNI je permanentni signal. Daljinci, ki podpirajo delovanje vitlov Uniforest, morajo zaradi funkcije SMART 3in1 (PATENT) oddajati permanentni signal, ki omogoča stalno kontrolo nad delovanjem vitla. Elektronski sistem z dvojnim varovanjem funkcij zagotavlja maksimalno varnost uporabnika pri delu z gozdarskim vitlom Uniforest. Če izgubimo signal funkcije ali permanentni signal, vitel nemudoma prekine z delovno operacijo. Prav tako se na daljincu nahaja preklopno stikalo STOP, s katerim lahko ročno prekinemo vse funkcije daljinca.

Nov standard pri prodaji gozdarskih vitlov Uniforest z daljinci TerraFunk

Izkoristite priložnost paketne ponudbe za še večjo varnost in učinkovitost dela z daljinskim upravljalnikom za naše hidravlične gozdarske vitle. Prebrskajte našo mrežo trgovcev in najdite vam najbližjega ponudnika ali nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Tržni piškotki

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve