O podjetju UNIFOREST

UNIFOREST je sinonim za tehnološko dovršene in okolju prijazne stroje, varne in enostavne za uporabo, z edinstvenim dizajnom.

UNIFOREST je v svetu priznano kot inovativno in visokokakovostno podjetje, ki proizvaja gozdarsko mehanizacijo.

Za zagotavljanje varnostnih standardov in kakovosti strojev pri oblikovanju in izdelavi gozdarskih strojev uporabljamo najnovejšo tehnologijo in vgrajujemo kakovostne in certificirane dele priznanih dobaviteljev.

podjetje-uniforest

PREDANI ZAPOSLENI USTVARJAJO NAŠO ZGODBO

Naše stroje izdeluje več kot 70 usposobljenih in predanih zaposlenih. Visoko izobražen oddelek za raziskave in razvoj izvaja temeljite tržne raziskave, hkrati pa pri razvoju novih in izboljševanju obstoječih strojev, upošteva mnenja in izkušnje naših uporabnikov. Vsak del posameznega stroja je skrbno načrtovan, vsak stroj pa oblikovno izpiljen. Do danes smo patentirali precej rešitev in prejeli veliko število nagrad in priznanj.

priznanja-uniforest

VARNOST IN ZADOVOLJSTVO STA NA PRVEM MESTU

Varnost in zadovoljstvo naših uporabnikov sta na prvem mestu, zato so naši stroji varni in enostavi za uporabo, imajo dolgo življenjsko dobo, kompaktno konstrukcijo ter so enostavni za vzdrževanje.

VELIKO ŠTEVILO PRIDOBLJENIH CERTIFIKATOV

Vrhunsko izvedbo naših strojev dodatno potrjujejo pridobljeni certifikati, skladni z evropskimi in mednarodnimi standardi, ki dokazujejo uporabnost, kakovost, največjo varnost in prijaznost do okolja.

certifikati

NAŠA VIZIJA

Varnost je prva. Delamo, kar je prav: za kupce, za okolje, za družbo, za človeka in za ekonomijo.

Safety first! Do it right for all!

NAŠE POSLANSTVO

Verjamemo, da so spremembe izziv, na katerega odgovarjamo z oblikovanjem inovativnih, preprostih, varnih, uporabniku in okolju prijaznih rešitev. Kar zgodi se, da tako nastane odličen vitel, žičnica, cepilni stroj.

TRAJNOSTNA TRANSFORMACIJA

Za pravo vrednost človeka, narave in skupnosti. V letu 2020 smo uspešno zaključili Akademijo trajnostne poslovne strateške transformacije s SPIRIT Slovenija in zastavili pomembne strateške smernice poslovanja, ki jih že uresničujemo. Več v sporočilu za javnost, ki ga je pripravila agencija SPIRIT. www.spiritslovenia.si/sporocilo/534

 
 
 
 

Kontakt

 

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Uniforest d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb.
      Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Tržni piškotki

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve