OBVESTILO

Uniforest d.o.o. NE POSLUJE s podjetjem Frama Trgovina d.o.o.

Spoštovani,


Zaradi dezinformacij, ki se pojavljajo na trgu, vas obveščamo, da podjetje Uniforest d.o.o. ne posluje in ne sodeluje s podjetjem Frama Trgovina d.o.o. Podjetje Frama Trgovina d.o.o. NI pooblaščeni prodajalec podjetja Uniforest d.o.o.


S strani kupcev smo prejeli informacije, da podjetje Frama Trgovina d.o.o. trži stroje podjetja Uniforest d.o.o. Kupcem stroje zaračuna, a strojev ne dostavi. Ker se kupci obračajo na nas glede izdobave strojev, ki pri nas nikoli niso bili naročeni, vas želimo opozoriti, da podjetje Uniforest d.o.o. s podjetjem Frama Trgovina d.o.o.ne posluje že vse od leta 2015.


Za rešitev tega problema smo se obrnili tudi na Tržni inšpektorat, vendar nam zaradi ekonomske svobode poslovanja podjetij ne morejo pomagati. Zato vas prosimo, da si naše pooblaščene distributerje pogledate na naši spletni strani ter se obračate izključno na njih. Če o kakšnem pooblaščenem distributerju niste prepričani, se lahko obrnete tudi na številko 03 777 14 23.


Ponovno opozarjamo, da podjetje Uniforest d.o.o. ne posluje in ne sodeluje s podjetjem Frama Trgovina d.o.o.. Podjetje Frama Trgovina d.o.o. NI pooblaščeni prodajalec podjetja Uniforest d.o.o.


Hvala za razumevanje!


Naši distributerji

 
 
 

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Tržni piškotki

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve