KONTAKT SERVISA UNIFOREST STROJEV >

 
 
 

OBVESTILO

Uniforest d.o.o. NE POSLUJE s podjetjem Frama Trgovina d.o.o.

Spoštovani,


Zaradi dezinformacij, ki se pojavljajo na trgu, vas obveščamo, da podjetje Uniforest d.o.o. ne posluje in ne sodeluje s podjetjem Frama Trgovina d.o.o. Podjetje Frama Trgovina d.o.o. NI pooblaščeni prodajalec podjetja Uniforest d.o.o.


S strani kupcev smo prejeli informacije, da podjetje Frama Trgovina d.o.o. trži stroje podjetja Uniforest d.o.o. Kupcem stroje zaračuna, a strojev ne dostavi. Ker se kupci obračajo na nas glede izdobave strojev, ki pri nas nikoli niso bili naročeni, vas želimo opozoriti, da podjetje Uniforest d.o.o. s podjetjem Frama Trgovina d.o.o.ne posluje že vse od leta 2015.


Za rešitev tega problema smo se obrnili tudi na Tržni inšpektorat, vendar nam zaradi ekonomske svobode poslovanja podjetij ne morejo pomagati. Zato vas prosimo, da si naše pooblaščene distributerje pogledate na naši spletni strani ter se obračate izključno na njih. Če o kakšnem pooblaščenem distributerju niste prepričani, se lahko obrnete tudi na številko 03 777 14 23.


Ponovno opozarjamo, da podjetje Uniforest d.o.o. ne posluje in ne sodeluje s podjetjem Frama Trgovina d.o.o.. Podjetje Frama Trgovina d.o.o. NI pooblaščeni prodajalec podjetja Uniforest d.o.o.


Hvala za razumevanje!


Naši distributerji

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.