Gozdarska čelada Pfanner Protos Integral

Revolucionarna gozdarska čelada Pfanner Protos Integral, ki postavlja nova merila varnosti in udobja pri delu v godu.

  • Popolnoma integrirana zaščita glave, oči, ušes, brade in vratu
  • rezultat 12-ih let razvoja
  • Inteligenten sistem ventilacije
  • Preklopni vizir s širokim vidnim poljem
  • Varnostne barve za večjo opaznost
  • Nastavljiva velikost za odlično prilagajanje

Povpraševanje

novona voljo v različnih barvnih odtenkih 

 

 

 

  

 
 
 

Gozdarska čelada Classic Husqvarna

Polprofesionalna gozdarska čelada Classic Husqvarna je namenjena tako občasnim poklicnim predvsem pa domačim uporabnikom. Opremljena s kakovostnimi profesionalnimi glušniki, ki zagotavljajo odlično zaščito sluha ter trpežno kovinsko mrežico. Šest točkovno vpetje naglavnega traku je dodatno opremljeno z zaščito proti potenju, kar preprečuje ne zaželeno znojenje po obrazu. Opremljena z varnostnimi certifikati.

Povpraševanje

 
 
 

Gozdarska čelada Technical Husqvarna

Popolnoma nov design čelade. Robustna pa vendar lahka zaščitna gozdarska čelada z glušniki. Čelada je možno prilagoditi na več načinov za glede na potrebe in zahteve vsakega posameznika. Nov, inovativen sistem zračenja zagotavlja vedno temperaturo vaše glave. Vizir je bil popolnoma predelan za še boljšo zaščito vašega obraza. Dodatno pa je vizir pregleden in ne zastira pogleda, ko a imate spuščenega ali dvignjenega. Standardno opremljena z glušniki in režo za naglavno svetilko. Glušniki so s FM radiem na voljo kot opcija.

Povpraševanje

 
 
 

Gozdarska čelada Functional Husqvarna

Gozdarska čelada Functional je zasnovana za gozdne delavce, ki iščejo najboljšo kombinacijo varnosti in ergonomije pri vsakdanjem delu. Opremljena je z novim vizirjem UltraVision, pri katerem je prepustnost svetlobe zmanjšana le za 20 % čez celo površino in 6-točkovnim vpetjem tekstilnih nosilnih paskov za največje udobje. Glušniki so posebej ergonomsko oblikovani za dolgotrajno rabo.

Povpraševanje

 
 
 

Gozdarska čelada za arboriste Technical Husqvarna

Lahka in zračna čelada za profesionalne arboriste, odobrena za delo na višini. Edinstvena nastavitev pasovja z dvema koleščkoma centrira čelado na glavo za najboljšo uravnoteženost in največjo stabilnost . Samo za delo na višini - Ni odobreno za gozdarsko delo na tleh!

Povpraševanje

 
 
 

Gozdarska čelada Peltor

Gozdarske čelade Peltor z integriranimi glušniki in vizirjem bodo med delom v gozdu učinkovito zaščitile vašo glavo, obraz in sluh. Zasnovane so bile v tesnem sodelovanju s profesionalnimi gozdarji, zato jih poleg varnosti odlikuje tudi udobje, zračnost in široko vidno polje.

Povpraševanje

 
 
 

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Tržni piškotki

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve