O podjetju Uniforest

O podjetju Uniforest

Uniforest je v svetu znan kot inovativen proizvajalec visokokakovostne gozdarske mehanizacije. Gozdarske stroje odlikujejo varnost, prepoznavna in ergonomska oblika ter prijaznost do uporabnika in okolja.

Nagovor direktorja

Nagovor direktorja

Največjo dodano vrednost podjetja predstavljajo zaposleni s svojim znanjem ter vsemi ostalimi kompetencami. Poslovni kazalniki, kot so kapital, hale, stroji, dobiček ... so podpora razvoju odličnega kadra in seveda posledica dela visoko kompetentnih zaposlenih. 

Naša temeljna usmeritev je biti prilagodljivo, učinkovito in okolju prijazno podjetje s kakovostnimi, inovativnimi in dovršenimi stroji. Rast podjetja, razvoj ter zadovoljstvo kupcev so dokaz, da smo na pravi poti.

Drago Pintar

Direktor podjetja Uniforest

U
N
I
F
O
R
E
S
T

Zgodovina podjetja Uniforest

19
92

Uniforest danes

UNIFOREST je v svetu priznano kot inovativno podjetje, ki proizvaja gozdarsko mehanizacijo visoke kakovosti. Naše stroje izdeluje interdisciplinaren tim usposobljenih in predanih sodelavcev.

Lasten razvoj temelji na zahtevah trga; upoštevamo mnenja in izkušnje naših uporabnikov ter njihove potrebe, ki se v hitro razvijajočem se svetu vsak dan širijo in povečujejo. Vsak del posameznega stroja je skrbno načrtovan, vsak stroj pa oblikovno izpiljen in izdelan v proizvodnji, ki zagotavlja visoko kakovost. Do danes smo patentirali precej rešitev in prejeli veliko število nagrad in priznanj.

Razvoj in oblikovanje - visoko usposobljena in motivirana ekipa

Skrb za zadovoljstvo in varno delo uporabnikov naših strojev je naša prioriteta.

Prepričajte se o visokih standardih varnosti in enostavnosti uporabe gozdarskih strojev Uniforest.

Skrb za zadovoljstvo in varno delo uporabnikov naših strojev, je naša prioriteta. Vsak stroj do potankosti zasnuje in oblikuje ekipa visoko izobraženih in izkušenih inženirjev v sodelovanju z industrijskim oblikovalcem. Zagotoviti visoke standarde varnosti in enostavnosti uporabe stroja je njihov dnevni izziv.

Vrhunski materiali

Pri snovanju strojev uporabljamo samo visokokakovostne materiale in certificirane vgradne elemente priznanih dobaviteljev.

Trajnostna naravnanost

Trajnostna naravnanost

Svoje delovanje usmerjamo s skrbjo za varovanje okolja, družbe in posredno ekonomije, kar se v prvi vrsti kaže skozi naše izdelke.

99 % sestavnih komponent strojev je možno reciklirati, poleg tega v strojih uporabljamo tudi BIO razgradljivo olje. Naša mehanizacija mora biti v prvi vrsti varna in ergonomsko oblikovana, poleg tega pa gozdarjem omogočati trajnostno, sonaravno in večnamensko gospodarjenje s slovenskimi gozdovi ob upoštevanju vseh (ekonomskih, ekoloških in socialnih) funkcij gozda.

Prepoznaven dizajn strojev Uniforest

Naš zaščitni znak sta barvi rumene melone in sivega antracita, ki skupaj komunicirata glavna vodila razvoja naših strojev; varnost, visoko uporabnost in učinkovitost.

Spoznajte naše izdelke ...

Vse stroje oblikujemo v sodelovanju z industrijskim oblikovalcem. V letu 2007 smo zastavili smernice oblikovanja z značilnimi linijami in prepletanja obeh barv, po katerih nas prepoznajo številni zadovoljni odjemalci po vsem svetu.

Pridobljeni certifikati in nagrade

Vrhunsko izvedbo naših strojev dodatno potrjujejo mednarodne nagrade ter pridobljeni certifikati, skladni z evropskimi in mednarodnimi standardi, ki dokazujejo uporabnost, kakovost, največjo varnost in prijaznost do okolja.

Pridobljeni certifikati in nagrade
Blagovna znamka Uniforest

Blagovna znamka Uniforest

Blagovna znamka Uniforest z imenom in logom je zaščitena v skoraj 40-ih državah po vsem svetu.

Z našim delovanjem se ves čas zavzemamo, da blagovna znamka Uniforest ohranja položaj visokokakovostnih gozdarskih strojev, ki so varni in enostavni za uporabo, okolju prijazni ter imajo edinstven design.

Logotip podjetja smo spremenili v letu 2017, ga posodobili in mu dodali grb. Grb je sestavljen iz ščita, ki vsebuje črki U (uni) in F (forest), ob tem pa je črka F predstavljena tudi kot žaga.

Naša vizija

Varnost je prva. Delamo, kar je prav: za kupce, za okolje, za družbo, za človeka in za ekonomijo.

Safety first! Do it right for all!

Naša vizija
Naše poslanstvo

Naše poslanstvo

Verjamemo, da so spremembe izziv, na katerega odgovarjamo z oblikovanjem inovativnih, preprostih, varnih, uporabniku in okolju prijaznih rešitev. Tako ustvarjamo odlične vitle, žičnice, rezalno cepilne stroje, cepilnike drv, gozdarska prijemala in klešče ter druge naše gozdarske stroje.

 

Naša prodajna mesta