Vabilo na obvezno prakso 2024/25

V šolskem in študijskem letu 2024/25 k opravljanju obvezne prakse v našem podjetju vabimo dijake in študente različnih smeri.

V podjetju UNIFOREST, d.o.o. že več kot tri desetletja razvijamo in proizvajamo večkrat nagrajene, varne, okolju in uporabniku prijazne gozdarske stroje in opremo. Prizadevamo si za delovanje v skladu z vrednotami kot so družbena odgovornost, inovativnost in odličnost, zato podpiramo pridobivanje znanja in praktičnih izkušenj. Že vrsto let dijakom in študentom omogočamo opravljanje obvezne prakse (praktično usposabljanje z delom - PUD, vajeništvo, praktično izobraževanje študentov) in delo preko študentske napotnice.

Tudi v šolskem in študijskem letu 2024/25 k opravljanju obvezne prakse vabimo:

  • dijake izobraževalnih programov:
    • oblikovalec kovin – orodjar,
    • strojni mehanik (tudi v vajeniški obliki),
    • mehanik kmetijskih in delovnih strojev,
    • strojni tehnik,
    • tehnik mehatronike,
  • študente študijskega programa:
    • strojništva 1. in 2. bolonjske stopnje.

Dijakom in študentom, v katerih bomo prepoznali potencialne bodoče sodelavce, bodo ponudili kadrovsko štipendijo in jih po zaključku izobraževanja tudi zaposlili. 

Prijavo na obvezno prakso z življenjepisom in podatki o terminu opravljanja obvezne prakse nam pošljite preko spodnjega kontaktnega obrazca. Število mest za obvezno prakso je omejeno po izobraževalnih programih, letnikih in terminih. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Zbrane podatke bomo zbirali in uporabili le za zgoraj navedene namene.

POMEMBNO!
V zadnjem tednu avgusta 2024 bomo v podjetju organizirali dan odprtih vrat za dijake in študente, na katerem vam bomo podrobneje predstavili podjetje in vas popeljali tudi skozi proizvodne prostore. Za podrobnejše informacije spremljajte našo spletno stran in Facebook.

Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate preko:

Obrazec za prijavo

Polja, označena z *, so obvezna! Vaše osebne podatke potrebujemo za izbirni postopek in za lažjo komunikacijo z vami.

Izberite datoteko ...
Izberite datoteko ...
Uniforest d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Oglejte si letak z vabilom na obvezno prakso


Nazaj na seznam
 

Naša prodajna mesta