Aplikacija Uniforest Connect

Odločen korak k industriji 4.0 v branži gozdarske mehanizacije

Aplikacija Uniforest Connect

Gozdarska mehanizacija Uniforest gre v korak s časom. Kot zadnjo novost smo razvili mobilno aplikacijo, ki bo uporabnikom omogočala pregled najpomembnejših informacij o stroju. 

Uniforest Connect je namenjena spremljanju parametrov vseh enobobenskih hidravličnih gozdarskih vitlov serije Profi 70 GK, 65 G, 85 G, 85 GF, 90 GKpower, 120 Gpower, pa tudi vgradnih vitlov. Uporaba aplikacije Uniforest Connect je mogoča tudi na Premium serijah hidravličnih vitlov, proizvedenih od decembra 2022 naprej.

Kako deluje Uniforest Connect

Uporabnik si lahko aplikacijo namesti preko Play Store/iTunes na mobilni telefon z operacijskim sistemom Android. Pomembno je tudi, da ima pametni telefon na voljo povezavo »bluetooth«, preko katere aplikacija komunicira z elektroniko vitla.

  • Spremlja lahko delovanje sklopke, zavore, odvijalne naprave in končnega stikala.
  • Hkrati ima uporabnik pregled nad servisnim intervalom vitla.
  • Nadzor nad obremenitvijo vitla: elektronika beleži, pod kakšno obremenitvijo vitel deluje. S tem lahko uporabnik ugotovi, ali je vitel primeren za njegove potrebe.
  • Diagnostika: ves čas se aktivno spremlja napajanje, vlečna sila, signali daljinca in vhodi ter izhodi na tuljavah ventilov.

Prednosti za uporabnika

  1. Uporabnik lahko osnovno diagnostiko opravi sam na licu mesta!
  2. Uporabniki-podjetja, ki imajo zaposlene in več strojev, bodo lahko dnevno spremljali delovanje strojev in njihovo učinkovitost.
  3. Servisni intervali pomagajo uporabniku, da optimalno skrbi za stroj (opomniki za redni servis).
  4. V primeru razpisov, kjer bo za razpisna sredstva zahtevana Industrija 4.0 oz. digitalno spremljanje strojev, bo mogoče z našim sistemov sodelovati na teh razpisih.

Prenesi. Poveži. Podaljšaj. GARANCIJA 2+1

Povežite se preko aplikacije Uniforest Connect in si zagotovite dodatno garancijsko leto.

  • Redno vzdrževani stroji imajo daljšo življenjsko dobo.
  • Pri potrjevanju servisnih intervalov preko aplikacije si zagotovite dodatno leto garancije.

Prvi v branži opremljeni za vstop v internet stvari (IoT) kot enega od temeljev industrije 4.0

Uniforest bo s tem postal prvi proizvajalec gozdarskih vitlov, ki bo omogočal digitalno diagnostiko svojih strojev in tako dvignil uporabniško izkušnjo še nivo višje! Tako želimo še naprej ne le ostati korak pred konkurenco, temveč zagotoviti tudi aktivnosti, s katerimi bomo aplikacijo še nadgradili, da bo omogočala številne prednosti tudi za serviserje in trgovce.


Nazaj na seznam
 

Naša prodajna mesta