Agritech – sejem kmetijske in gozdarske mehanizacije

9.–13. 2. 2022 - Celje, Slovenija

Agritech – sejem kmetijske in gozdarske mehanizacije

Vse kupcem, partnerjem in zainteresiranim obiskovalcem se zahvaljujemo za obisk na sejmu Agritech v Celju od 9. do 13. marca 2022. V okviru bogatega programa smo vam predstavili:

  • stroje za spravilo in manipulacijo lesa; vitle iz vseh serij Profi, Premium in Standard ter vgradne vitle za traktorsko nadgradnjo,
  • med stroji za pripravo drv pa ste si lahko ogledali rezalno cepilne stroje TITAN z dodatno opremo, cepilnike TITANIUM z različnimi cepilnimi silami, krožni žagi, povezovalec drv Python ter plato.

Še posebej smo ponosni na predstavitev naslednjih novosti:

  • Rezalno cepilni stroj TITAN 53/40 PREMIUM - oglejte si prednosti in spoznajte, kako lahko še vedno kompakten stroj prinese še večjo storilnost pri pripravi drv.
  • Vstop v industrijo 4.0. tudi v gozdarski branži. Čestitke vsem, ki ste pomerili svojo vlečno silo in se pobliže spoznali z aplikacijo Uniforest Connect (oglejte si kratek video).
  • V našem digitalnem kotičku ste si lahko nadeli očala za virtualno resničnost, naš virtualni razstavni salon, ki smo ga sedaj pripravili tudi v slovenščini, pa si lahko ogledate tudi na našem spletnem mestu.
Oglejte si utrinke, še več pa lahko najdete na naši strani Facebook in sejemski oddaji na Golica TV.

Nazaj na seznam