David Logar – mnenje uporabnika

David Logar – mnenje uporabnika

David Logar je lastnik slovenskega gozdarskega podjetja GD Logar d.o.o. in zadovoljen uporabnik naših vgradnih vitlov. Danes je lastnik že več kot desetih vgradnih vitlov, s posameznim vitlom pa na leto izvleče okoli 8.000 m3 hlodovine.

Sodelujemo že vse od leta 2006, ko je za naše profesionalne vgradne vitle izvedel po priporočilu. Med njegovimi zadnjimi naročili je vgradni vitel s konstantno vlečno silo 2 x 75 kN. G. Logar je ta vitel vzel najprej na testiranje, ker pa ga je vitel prepričal zaradi več prednosti, ki jih prinaša njemu kot lastniku podjetja, pa tudi zaposlenim, se je odločil za nakup.

V prvi vrsti je pomembno, da je vlečna sila 2 x 75 kN ves čas vlake enaka in je zato produktivnost pri spravilu hlodovine višja. Pomembna prednost, pravi, je tudi enostavno spravilo hlodovino na cesto, ki je nad vlako. Všeč mu je tudi, da se pri sami vgradnji po potrebi lahko zanese tudi na angažma naših sodelavcev iz razvojnega oddelka, s katerimi skupaj najdejo rešitve za najugodnejšo izvedbo.


Nazaj na seznam
 

Naša prodajna mesta