Akcija: Varnost na prvem mestu!

Izkoristite akcijo in ob nakupu krožne žage WKA ali cepilnika TITANIUM prejmite delovne rokavice ter zaščitna očala.

Akcija: Varnost na prvem mestu!

Domača priprava drv mora biti ne le enostavna in učinkovita, temveč predvsem varna za uporabnika krožne žage ali cepilnika. Vse, ki se boste za nakup kateregakoli modela WKA s trakom ali brez ali cepilnika Titanium odločili v času akcije, bomo k varni uporabi še dodatno spodbudili z varovalnimi očali Husqvarna in zaščitnimi delovnimi rokavicami. 

Krožna žaga WKA Uniforest je vaša varna izbira

Mnenja stroke so skupaj z izkušnjami uporabnikov v podjetju Uniforest glavno vodilo visokih varnostnih standardov razvoja in uporabe gozdarske mehanizacije. Hitro, enostavno, predvsem pa varno delo z našimi krožnimi žagami omogočajo:

  1. varnostna zavora, ki zaustavi krožno žago,
  2. zaščitna mreža, ki onemogoča dostop do vrtljivih delov stroja (tudi žaginega lista) med delom,
  3. prijemalo, valji na koritu in omejevalo za dolžino reza, ki so v veliko pomoč pri usmerjanju in stabilizaciji polena.

Rokavice se sicer pri domačem delu s krožnimi žagami odsvetujejo, zaščitna mreža krožnih žag Uniforest pa vam omogoča, da jih lahko nosite tudi pri tem opravilu in s tem varno rokujete z drvi.

Cepilniki Titanium vam nudijo ergonomsko upravljanje in optimalno cepilno silo

Cepilnike drv Titanium odlikujejo prednosti, kot so:

  • prilagodljiva hitrost gibanja cepilnega bata glede na cepilno silo (Autospeed), 
  • ergonomska oblika z dvodelno mizo za pripravo krajših drv (cepilna višina 400, 580 ali 1150 mm),
  • in vitel za privlačevanje težjih polen. 

Vsi cepilniki imajo litoželezno črpalko, ki skrbi za tiho delovanje. Delo še dodatno olajša oprema, kot so podajalka, nazobčana ročica za pridržanje cepljenca in cepilni nož, ki se samodejno vrača v prvotni položaj. 

Preverite različne modele Titanium s cepilnimi silami od 10 do 23 ton ter različnimi kombinacijami standardne in dodatne opreme.

Akcija "Varnost na prvem mestu" kupcem cepilnikov in krožnih žag Uniforest prinaša darilo

Vse kupce, ki se zavedate pomembnosti varnega dela, bo še dodatno razveselila naša aktualna vseslovenska akcija. Od 22. 5. 2024 do odoprodaje zalog vam ob nakupu cepilnikov in krožnih žag Uniforest prinese še delovne rokavice in zaščitna očala Husqvarna.

Za ponudbo se obrnite na vam najbližje prodajno mesto.Nazaj na seznam
 

Naša prodajna mesta