Novim uspehom naproti tudi v 2022

Nadgradnje v proizvodnji za uspešen začetek novega leta (video).

Novim uspehom naproti tudi v 2022

Leto, ki je za nami, je bilo težko za vse. Kljub temu se moramo osredotočiti na dobro plat nepredvidljivih in neželenih dogodkov. Tudi mi smo se odločili, da bomo v izzivih našli priložnosti. Nam je uspelo? Preverite v videu.

Posodobitve poslovnih procesov v letih 2020 in 2021

Pretekli leti sta bili pestri zaradi velikega izziva pandemije novega koronavirusa. Hvaležni smo, da nam je uspelo ohraniti zdravje več kot 90 sodelavcev in podjetje varno "zapreti v mehurček". Pri tem pa uspeli uvesti še številne rešitve, ki so bile za naše poslovanje strateškega pomena. Med najpomembnejšimi so bile naslednje:

  • Izgradnja nove skladiščne hale z digitalnim sistemom skladiščenja, ki omogoča boljši izkoristek prostora in učinkovitejše shranjevanje ter dostavo delov in sklopov v proizvodne oddelke.
  • V letu 2020 smo uspešno zaključili Akademijo trajnostne poslovne strateške transformacije s SPIRIT Slovenija in zastavili pomembne strateške smernice poslovanja, ki jih že uresničujemo.
  • Proizvodne oddelke smo nadgradili z dodatnimi mostnimi žerjavi in novo montažno linijo za vitle s pretočnim skladiščem. Tako smo vzpostavili pomembne pogoje za uvedbo standardov vitke proizvodnje in japonske metode 5S.

V 2022 bomo svojemu poslanstvu sledili s svežim zagonom

Nadgradnje poslovnih procesov predstavljajo pomembno podporo vsem članom ekipe Uniforest tako na trenutnih delovnih mestih kot tudi pri njihovem nadaljnjem kariernem razvoju. Kreativnost, inovativnost in timsko delo so naše glavne vrednote, ki ustvarjajo dobro delovno klimo in na katere smo še posebej ponosni.

Težke čase smo si olajšali predvsem s sledenjem načelom spoštovanja, lojalnosti in podpore, ki smo jo nudili drug drugemu na način, da smo delo opravljali po najvišjih standardih. Verjamemo, da bomo s s svežim zagonom nadgradenj poslovnih procesov tako nadaljevali tudi v 2022.Nazaj na seznam