Vabljeni k ogledu našega novega korporativnega videa!

Nov korporativni video

Vabljeni k ogledu našega novega korporativnega videa!

Spravilo hlodovine je težaško opravilo, ki se ga mnogi lastniki gozdov še vedno lotevajo z doma pripravljeno opremo in z njo trdo garajo pri transportu hlodov iz svojih gozdov. V podjetju Uniforest zato ponujamo širok nabor gozdarskih vitlov z raznovrstno opremo, med katerimi si vsak gozdar lahko izbere najprimernejšega tako za občasno kot za profesionalno rabo. Najbolj priljubljen izmed njih je gozdarski vitel 55Hpro serije Premium, ki smo ga izbrali tudi za naš korporativni video. 

Zgodba o dečku, ki je sanjal, da bi doma imeli vitel 55Hpro

Deček je sanjal o gozdarskem vitlu 55Hpro, da bi očetovo delo v gozdu bilo varnejše, lažje in še bolj trajnostno. Skupaj se odpravita v podjetje Uniforest, da si ga ogledata ... Ga na koncu kupita in odpeljeta domov? Oglejte si video in spoznajte njuno celo zgodbo.

 

Nov korporativni video je rezultat odličnega timskega dela

Produkcijo videa je izvedlo slovensko Filmsko društvo Temporama, vloge pa so odigrali profesionalni igralci. Kljub temu smo za živahno vzdušje v proizvodnih in skladiščnih prostorih poskrbeli vsi zaposleni in s skupnimi močmi dosegli rezultat, ki si ga lahko danes s ponosom in veseljem ogledamo. Zahvala za to gre naši skupni predanosti kakovosti, ki se odraža v vsakem aspektu delovanja podjetja.

Lastniku krasnega gozda v bližini podjetja gre velika zahvala, da je našim sodelavcem omogočil pripraviti snemalno lokacijo, kjer smo posneli vleko hloda. Brez družinske kmetije Rakun v čudovitem podeželskem okolju, pa ne bi bilo zaključne domače scene, zato se tudi njim iskreno zahvaljujemo za odlično sodelovanje.Nazaj na seznam