Uniforest vitel v paketu z daljinskim upravljalnikom Terra FA5-D1P UNI

Za še bolj ergonomsko, varnejše in učinkovitejše spravilo hlodovine.

Uniforest vitel v paketu z daljinskim upravljalnikom Terra FA5-D1P UNI
  • Terra FA5-D1 UNI
  • Omogoča SMART 3in1
  • Še večja učinkovitost pri spravilu lesa
  • Potrdilo o KWF testiranju
  • Za PROFI, PREMIUM in STANDARD linije vitlov Uniforest

Zavezani k stalnim izboljšavam za bolj ergonomsko, varnejše in učinkovitejše delo smo se odločili z daljinskimi upravljalniki Terra FA5-D1P UNI opremiti naslednje modele vitlov:

Tehnične lastnosti Terra FA5-D1P UNI

Daljinci podjetja Terra, ki so primerni za spravilo lesa z gozdarskimi vitli, torej tudi FA5-D1P UNI (izpeljanka osnovnega modela FA5-D1P), so bili testirani s strani inštituta KWF in so pridobili spričevalo KWF.

Bistvena prednost daljinskega upravljalnika FA5-D1P UNI je permanentni signal. Daljinci, ki podpirajo delovanje vitlov Uniforest, morajo zaradi funkcije SMART 3in1 (PATENT) oddajati permanentni signal, ki omogoča stalno kontrolo nad delovanjem vitla. Elektronski sistem z dvojnim varovanjem funkcij zagotavlja maksimalno varnost uporabnika pri delu z gozdarskim vitlom Uniforest. Če izgubimo signal funkcije ali permanentni signal, vitel nemudoma prekine z delovno operacijo. Prav tako se na daljincu nahaja preklopno stikalo STOP, s katerim lahko ročno prekinemo vse funkcije daljinca.

Nov standard pri prodaji gozdarskih vitlov Uniforest z daljinci TerraFunk

Izkoristite priložnost paketne ponudbe za še večjo varnost in učinkovitost dela z daljinskim upravljalnikom za naše hidravlične gozdarske vitle. Prebrskajte našo mrežo trgovcev in najdite vam najbližjega ponudnika ali nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca.


Nazaj na seznam
 

Naša prodajna mesta